top of page

Rennesøy Fotballklubb lanserer ny hjemmeside i samarbeid med Ryklame


Ryklame Alvilde og Tom Egill Tobiassen
Det er ekteparet Alvilde og Tom Egill Tobiassen som står bak Ryklame

I dag er vi begeistret for å kunngjøre at Rennesøy Fotballklubb (RFK) har fått en ny og forbedret hjemmeside levert av det nyskapende markedsføringsbyrået Ryklame i Vikevåg.


Dette spennende samarbeidet innebærer også at Ryklame vil være en stolt sponsor for klubben i de kommende årene. Målet er å løfte RFK til nye høyder og gjøre klubben mer synlig, primært gjennom en oppgradert og engasjerende nettstedsløsning.


Hjemmesiden som et viktig verktøy:

I dagens digitale tidsalder er en brukervennlig og attraktiv hjemmeside et viktig verktøy for enhver idrettsklubb. Den fungerer som et vindu ut mot verden, hvor både medlemmer, fans og sponsorer kan få informasjon og engasjement rundt klubben. Rennesøy Fotballklubb har lenge forstått betydningen av å ha en oppdatert nettstedsløsning, og derfor har de valgt å inngå et samarbeid med Ryklame for å ta dette til neste nivå.


Ryklame - en ny, lokal bedrift i Vikevåg:

Ryklame er et markedsføringsbyrå som har etablert seg i Vikevåg og har allerede skapt positive bølger med sin innovative tilnærming til digitale strategier. Det er ekteparet Alvilde og Tom Egill Tobiassen som står bak selskapet. "Vi heier på RFK og gleder oss over at vi kan bidra til økt synlighet!" sier Alvilde. Deres fokus på å skape engasjerende og estetisk tiltalende nettstedsløsninger har gjort dem til et naturlig valg for RFK. Klubben ønsker å forsterke sin tilstedeværelse på nettet og nå ut til et bredere publikum, og med Ryklame ved roret ser de ut til å være på riktig vei.


En synligere klubb:

Gjennom dette samarbeidet med Ryklame, som også inkluderer en betydelig sponsorsatsing, ønsker Rennesøy Fotballklubb å bli en mer synlig og engasjerende klubb. Den oppdaterte hjemmesiden vil være et sentralt verktøy for å oppnå dette målet. Ved å tilby en brukervennlig og informativ plattform vil klubben kunne holde deg oppdatert med siste nytt og annen relevant informasjon. Dette vil bidra til å bygge et sterkt fellesskap rundt klubben og tiltrekke seg nye støttespillere.

Kommentare


bottom of page