top of page

Christer Corneliussen vinner Mastrafjord-prisen under årets Rennesøydag!

Lørdag 26. august ble en minneverdig dag for Rennesøy og dens fotballentusiaster da Christer Corneliussen, den dedikerte sportslige lederen i Rennesøy Fotballklubb (RFK), ble tildelt Mastrafjord-prisen. Denne høythengende prisen hadde hele 12 nominerte og skulle stemmes frem av folket. Prisen anerkjenner enkeltpersoner som har utmerket seg gjennom bemerkelsesverdig innsats og dedikasjon til øysamfunnet vårt.Foto: Tor Vegard Tobiassen / Kulør
Foto: Tor Vegard Tobiassen / Kulør


Christer Corneliussen var ikke bare nominert, men vant prisen med overveldende støtte fra flere personer i samfunnet. I nominasjonsbeskrivelsen ble han beskrevet som en sann ildsjel som har viet hver eneste dag de siste snart 10 årene til å trene og veilede barn og ungdommer i Rennesøy kommunedel. Med en bemerkelsesverdig vilje og engasjement har han formet visjonen om vennskap og et trygt miljø for de unge, hvor fotball er mer enn en sport – det er et samlingspunkt og en mulighet til å skape minner for livet.


Under både solens stråler og regnbyger, i helger og kvelder, har Christer stått på banen, veiledet og inspirert de unge fotballspillerne til å utfolde sitt potensial og bygge fellesskap. Det er ikke bare fotballen som har vært fokus, men også viktigheten av å skape et positivt fellesskap og gi de unge en meningsfylt fritid.


I en kommentar til Øyposten uttrykte Christer Corneliussen sin glede og bevegelse over å motta prisen. "Jeg er veldig glad og rørt! Vi har klart å skape et fellesskap om fotball for barn og unge i Rennesøy kommunedel," sa han ydmykt.


Styret i Rennesøy Fotballklubb ønsker å gratulere Christer Corneliussen varmt for å ha mottatt Mastrafjord-prisen. De understreker at hans dedikasjon og engasjement har hatt en stor innvirkning på samfunnet. Hans innsats har skapt en positiv og varig arv for barn og unge i hele kommunedelen.


- Styret i RFKKomentar


bottom of page