top of page
P1162069.jpg

RFK EKSTRA

Ekstratilbudet RFK Barn og RFK Ungdom er et tilbud til jenter og gutter som ønsker å utvikle seg som fotballspillere.
Klubben har over flere år bygget opp en motiverende treningsgruppe bestående av lærevillige og engasjerte spillere på tvers av årskull. Gruppene Nye spillere ønskes velkommen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

RFK BARN

Vi er så heldige å ha fått med oss Anders Bjørnsen som leder for barneavdelingen i RFK. Det medfører at vi har muligheten til å tilby 2 ukentlige treninger for aldersgruppen 8-12 år etter skoletid. Øktene vil i første omgang være på tirsdag og fredag rett etter skolen. Tanken er at spiller skifter i garderoben på skolen, tar seg en skive i hånden og beveger seg mot banen hvor Anders tar i mot spillerne. Først litt fri lek med ball før når gruppen er samlet så gjennomfører han en kjekk økt hvor guttene og jentene spiller fotball sammen. Vi avslutter økten rundt 1530 tirsdag og 1445 fredag. Følg med i Spond for detaljer.

Pris for tilbudet er kr 1250 per halvår og betales i Spond.

Har dere spørsmål om opplegg eller ønsker å være med så ta kontakt med Anders på mobil 98064448 eller mail and-bjorns@hotmail.com

 

Tirsdag: Fra skoleslutt til kl 15:30

Fredag: Fra skoleslutt til kl 14:45

My Story

Christer Corneliussen har øktene til RFK ungdom.
Her er det i utgangspunktet to treninger i uken onsdager og søndager. Det kan også bli noen økter fredagene, avhengig av tilgjengelighet på banen grunnet for eksempel ift kampavvikling i løpet av uken. Detaljer for treningsøktene får dere i Spond.

Pris for tilbudet er kr 1250 per halvår og betales i Spond.

Har dere spørsmål om opplegg eller ønsker å være med så ta kontakt med Christer på mobil 47631942 eller mail spl@rennesoyfk.no

INNSATS

Det forventes at spiller viser stor treningsvilje og iver. Spiller må være glad i å spille fotball og like å være på løkka. Det stilles strenge krav til utøveren i form av punktlighet, oppførsel, og konsentrasjon. Det understrekes at det forventes at man oppfører seg motivert, er høflig og positiv til enhver tid.

Det er viktig at spiller alltid gir beskjed hvis de ikke kan komme på treningene.

Bruk Spond for dette.

bottom of page