Lansering hjemmeside

Velkommen til RFK sin nye nettside.

RFK lanserer nå en ny nettside der relevant info vil bli lagt ut. Nyheter av forskjellig slag vil bli lagt ut på forsiden, mens annen litt mer statisk informasjon er å finne i menyen. Her kan det være info om lagene, ekstra-tilbud i klubben,
Nå er siden ganske ny og noen av sidene er under utvikling og en del oppdateringer vil komme etter hvert. Vi setter pris på en tilbakemelding om mangler, feil og ønsker om innhold osv, så kan vi se hva som kan fikses.
Send da en mail til kenneth.follevaag@gmail.com

Vi kan informere om at RFK nå vil bruke Spond for kommunikasjon innad i alle lagene. Her vil som kjent treningstider, kamper og arrangementer bli lagt ut av lagledere og trenere.
I tillegg vil RFK bruke Spond til medlemsregistrering og betaling av kontingenter. Mer info om dette vil komme etter hvert som alt er på plass.
Spond Cashback er det nok en del som kjenner til, men vi oppfordrer alle til å se på mulighetene her for at gruppen skal få inn noen kroner ekstra. Det er enkelt å ta i bruk for både medlemmer og familie, og penger tjent vil gå til hvert enkelt lag.